Wednesday, March 24, 2010

Perancangan Trip Sarawak

Tg Dato Trip 27 March - 29 March 2010
 Gambaran Kasar lokasi memancing 3 hari 2 malam di perairan Kuching.

Salam, InsyaAllah pada 26 March ni penulis akan melaksanakan 1 misi memancing disekitar perairan Tg Dato bersama-sama dengan geng dari Xtreme Angler dan di organizkan oleh saudara Meldon.



Diantara Ahli kompot yang terlibat adalah :-
  • Meldon
  • Art Siam
  • Gonjeng
  • Yong
  • Rudi
  • fahiz
  • ghazid
  • mok candu
  • fahmi
  • zali
  • adzhar @ seaprawn
  • hiro san
  • zmi 

Untuk makluman rerakan yang join trip ni disertakan jadual penerbangan seperti berikut :-

Flight Departing Arriving
AK5220
Kuala Lumpur (KUL)
Kuala Lumpur (LCC Terminal)
Fri 26 Mar 2010, 1350 hrs (1:50PM)
Kuching (KCH)
Kuching International Airport (Main Terminal)
Fri 26 Mar 2010, 1535 hrs (3:35PM)

AK5207
Kuching (KCH)
Kuching International Airport (Main Terminal)
Tue 30 Mar 2010, 1355 hrs (1:55PM)
Kuala Lumpur (KUL)
Kuala Lumpur (LCC Terminal)
Tue 30 Mar 2010, 1535 hrs (3:35PM)

Daripada makluman yang diperolehi dan diterima, diantara setting yang dibuat adalah seperti berikut :
Jigging Medium Set - PE3
Jigging Medium Heavy-PE4
Popping Medium -PE5 (Standby)
Bottom Set - Set cari lauk
Disebabkan oleh cuaca yang tidak menentu sekarang ni disini serba sedikit teman sertakan ramalan cuaca dan pasang surut sepanjang trip ini berlangsung.( 27 March - 29 March)

Keadaan Cuaca.

Keadaan Pasang surut.


Semoga perancangan dan perjalanan trip ini berjalan dengan lancar hendaknya. Amin..

7 comments:

Ekin said...

Selamat berjaya anda semua!
Semoga selamat pergi dan selamat balik.

;)

Paddy Pike said...

Top Trip, And extreme angler site is excelent
,,,Paddy,,,

zmi05sj said...

selamat beperang beb

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Fahiz Hussin said...

terima kasih ekin..selamat pergi dan pulang pun...cuma hasilnya je tak ikut pulang!!...hehe

Fahiz Hussin said...

Tq bro ZMI...mengundur sebelum berperang...tak sempat turun ke gelanggang dah terpaksa pulang, cuba lagi len kali....hehe

Fahiz Hussin said...

To Paddy & JanuskieZ, Thanks for visiting..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Memancing@Fishing Best Catch

Popular Posts

There was an error in this gadget

Disclaimer

All pictures & Articles in this blog are property of Fahiz Hussin (Fishing@Memancing) . Permission are required for the use of any publishing material within this site. Please Email to memancingfishing@gmail.com for further clarification.